WIJNCURSUS in de omgeving van Leiden

Voor een wijncursus in de buurt van Leiden moet je bij mij in De Oude Keuken zijn. Wijn is een boeiend product, en  hoe meer je ervan weet, hoe interessanter en lekkerder het wordt. Als gepassioneerd Register Vinoloog deel ik graag mijn kennis en geef ik cursussen voor beginners maar ook voor de gevorderde wijnliefhebber. Je leert welke wijn je bij een gerecht kan drinken, en hoe je een wijn uit het schap bij de winkel of van de wijnkaart kan kiezen. Welke wijn kan je bewaren en hoe herken je de druivenrassen. Kies een cursus die bij je past!
De Oude Keuken is een geweldige sfeervolle locatie voor iedereen uit de omgeving van Leiden voor een avondje uit en om veel meer te leren van wijn. 

Zoek je een wijncursus in Leiden en omstreken, ik geef wijncursussen en wijnproeverijen op verschillende niveaus.

Aanbevolen-wijndocent

Een praktijkgerichte basiscursus van 2 avonden. Vooral gericht op het ervaren en genieten van wijn. Hou je van wijn en wil je er wat meer van weten? Dan is deze wijncursus een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over wijn.
Prijs per persoon € 135,00
 

Ben je met een groep van 8 personen, neem dan contact met mij op! Speciaal voor jullie maak ik een op maat gemaakte cursus inclusief examen en diploma. 

Meer informatie en inschrijven.

Een complete wijncursus van 6 avonden. Geschikt voor liefhebbers én voor mensen die werkzaam zijn in de horeca.
Prijs per persoon: € 295.00 excl. het lesboek: Opstap naar de Wijn van Michel van Tuil (32.50) excl. het examen (€ 80,00)

Beschikbare startdata:

2024
-Start: 1 februari, vervolgdata  15 en 29 februari, 7 en 21 maart en 1 april.

Gaat door bij minimaal 8 deelnemers

Meer informatie en inschrijven.  

Het Wijnbrevet is een erkend diploma en daarom bijvoorbeeld nuttig voor mensen die in de drankensector werken. Maar ook voor wijnliefhebbers die nóg meer van wijn willen weten is dit een fantastische cursus. De wijncursus Sden 3 bestaat uit 10 avonden waarin we echt op alle aspecten van wijn dieper in zullen gaan.
Prijs per persoon € 525,00 excl. het lesboek Sden 3 De Wijnwereld van Michel van Tuil. (42.50) excl. examen (€ 110,00).

Beschikbare startdata:

2024
Start:  woensdag 17 januari, vervolgdata: 31 januari, 14 en 28 februari, 6 en 20 maart, 3 en 17 april, 1 en 15 mei. reservedatum 29 mei.
Gaat door bij minimaal 8 deelnemers

Meer informatie en inschrijven.

Een wijnavond met 8 Port wijnen. Uiteraard met kaas en chocola.
Prijs per persoon € 67,50

Meer informatie. 

Bent u op zoek naar een wijnproeverij in de omgeving van Leiden met een eigen gezelschap? Dan is mijn Oude Keuken in Rijnsburg de ideale locatie.

Meer informatie.

Kom eens langs om samen met mij uw wijnvoorraad op peil te brengen. Vrijdag en zaterdag geopend. 

Meer informatie.

Een wijnavond met wisselende thema’s verzorgt bij u thuis.
Prijs per persoon € 47,50

Meer informatie.

Wat een heerlijke avond bij Linda in De Oude Keuken. Een wijncursus in een mooie omgeving, goede sfeer. Wat een geweldige en deskundige docente is Linda toch!! Genoten en op naar de volgende wijncursus avond..🍷
Monique
Ik heb deelgenomen aan een cursus wijn proeven bij Linda. Sindsdien kan ik een goed glas wijn veel meer waarderen. Met geduld, duidelijkheid en deskundigheid word je meegenomen in de wereld van de wijn. Ik zeg doen!
Paco
wijncursus sden 3

U proeft 10 verschillende kazen met bijpassende wijnen! 
Prijs per persoon € 57,50

Meer informatie.