Wijncursus voor beginners in Leiden; Genieten van wijn (Sden 1)

Deze praktische cursus bij Leiden is bij uitstek een cursus om met vrienden te doen. Deze wijncursus voor beginners die bestaat uit 2 avonden en is gericht op het ervaren en genieten van wijn. Hou je van wijn en wil je er wat meer van weten? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Een beetje theorie maar voornamelijk veel doen en ervaren. Je krijgt in twee avonden veel proefervaring en een goed beeld van wijn productie, wijnkenmerken en het leren combineren van wijn met gerechten. Tijdens de tweede avond doe je examen en ga je met een mooi diploma naar huis. Deze cursus kan ook een mooie opstap vormen naar de andere, gevorderde, cursussen die ik ook aanbied. Want je zal merken dat als je eenmaal door krijgt wat voor een mooi en bijzonder product wijn eigenlijk is, je er alleen maar meer van wil weten.

Prijs per persoon: € 135,00

Twee smaakvolle avonden met wijn en bijpassende hapjes. Heb je interesse in deze cursus, schrijf je dan in via het formulier hieronder.

Geef je op met je vrienden, voor een groep van 8 personen maak ik een op maat gemaakte cursus, vul het formulier in, we zoeken samen een datum.

Ben je op zoek naar een ander type cursus. Kijk dan eens op deze pagina naar wat ik verder nog allemaal aanbied.

embleem sden 1 wijnvignet

Het contactformulier werkt momenteel niet. Verzend uw reactie graag naar linda@deoudekeuken.com