Workshop Spaanse wijnen 26 augustus

Op 29 mei 2022 heb ik mijn diploma Spanish Wine Specialist gehaald, een diploma welke ik gehaald hebt na een 50 uur durende cursus, gegeven vanuit Madrid, door het ICEX, een  bedrijfsgeoriënteerde overheidsentiteit van de staatssecretaris van Handel van het Ministerie van Industrie, Handel en Toerisme.

Zo heb ik me nog beter in het wijnland Spanje kunnen verdiepen. Ik heb 10 specifieke wijnen uitgezocht waarmee ik een mooie indruk kan geven van wat er in Spanje gebeurd en welke wijnen interessant zijn. 

Aan de hand van de wijnen reizen we door de belangrijkste gebieden van Spanje, en proeven we wat dit grote land voor variëteiten biedt. 
Spanje is niet alleen een land van ‘eigen wijnen’ maar er is ook veel lekkers te eten. Een aantal van die heerlijkheden staan tijdens de proeverij op tafel.

De kosten voor deze complete avond is €59.50

Wanneer je al iets van wijn weet is deze cursus een mooie verdieping. Hou je van Spaanse wijn, of ga je regelmatig naar Spanje, drink je daar graag een mooi glas wijn, dan is dit echt een leuke avond om je kennis over de Spaanse wijn op te doen. 

Aanbevolen-wijndocent

Wil jij meer leren over het wijnland Spanje?  

Geef je dan op via onderstaand contactformulier