Originele kerstpakketten en Italiaanse wijnen in Het Wijnlokaal

Luxe kerspakketten

Het einde van het jaar komt in zicht. Traditioneel hét moment om aandacht te geven aan mensen die in het voorbije jaar belangrijk voor je waren. Het Wijnlokaal helpt je graag om je waardering tastbaar te maken met een mooi en smakelijk geschenk.

Bij Het Wijnlokaal kun je dit jaar kiezen voor een mooie fles wijn, verrassend gecombineerd met een tweede smaakvolle attentie. Ik weet zeker dat jouw relatie deze keuze erg zal waarderen! Dit jaar hebben we het volgende voor je in de aanbieding:

 • Een mooie fles wijn, naar eigen keuze
  vanaf € 7.95
 • Verleidelijke bonbons van pure chocola met caramel, van Lekkers! van Naomi
  € 6.95
 • Finca Duernas Oleum arbequina, olijfolie met een pepertje in de smaak. Heerlijk voor in de sla of om je stokbroodje in te dopen. De groene fles is een blikvanger op tafel!
  € 19,95
 • Finca Duernas Oleum Picual, zachte olijfolie om mee te bakken, maar ook om een salade mooi af te maken. De roze fles is een sieraad in je keuken én op tafel
  € 19,95
 • Pedro Ximénez Balsamic Vinigar Gran Reserva Sancristia 25 Un&Co DO Montille Morilles, een fantastische azijn gemaakt met wijnen van hoge kwaliteit. De azijn is meer dan 25 (!) jaar gerijpt. De Balsamicoazijn heeft een intense mahoniekleur en is schoon en helder. Je proeft tonen van op eiken gerijpte wijn en ook de nasmaak is verrukkelijk!
  € 19,95

We maken het geschenk áf met een luxe geschenkverpakking (€ 4,00). Bij pakketten vanaf € 60 krijg je de geschenkverpakking er gratis bij.

Je medewerkers en relaties dit jaar écht verwennen? Neem contact met me op en we maken samen een prachtig pakket waarvan de ontvanger ook in het nieuwe jaar nog onder de indruk zal zijn.

Piqual olijfolie
Arbequina olijfolie
Chateau de Castigne

Join the conversation